Iris-, tunge- og ansigtsanalyse

 

Så er jeg klar med foredrag 1 i rækken af 9 foredrag denne vintersæson og deltager du i dem alle vil du få en masse viden om kroppen og alle de tegn på ubalancer den fortæller dig i hverdagen så du tager kan bliver herre over dit helbred og din sundhed.

 

Du vil ved dette foredrag lære om, hvordan du kan aflæse symptomer på tunge, i ansigtet og i iris. Du vil kunne stoppe symptomernes udvikling med din viden om særlige urters effekt og om hvordan de støtter op om dine organer. Du vil lære disse urtesammensætninger at kende og være i stand til at bruge dem alene eller som komplementær behandling.

 

Til foredraget vil du få uddelt eksempler på symptomer, der kan ses på iris, tunge og ansigt. Du vil blive præsenteret for nogle hjælpe produkter, men også for de opbyggende produkter, som kan hjælpe dig videre på vej.

Medbring selv Papir og farveblyanter og et kamera (gerne fra telefon)

 

Pris kr. 150,-

Kurset finder sted d. 5. oktober 2021 på Brøndbyvestervej 58, 2605 Brøndby i "det gule hus" - Her er fri parkering bag huset

Du må gerne invitere nogen du kender!

 

Dette foredrag kan afholdes alle steder i landet, hvis du føler for at folk i din omgangskreds skal vide mere om netop dette - skriv en mail på info@centerforkropsbevidsthed.dk og lad mig høre om dit ønske til placering af dette foredrag.

  

Jeg underviser senere på året i:

 

 

”Candidasvamp”

 

”Rejsen til den indre verden”

 

”Cancer – vil du beholde det?”

 

"Alt og knogler"

 

…….og mange flere spændende foredrag!

 

Vi ses!!!