Mon din personlighed står i vejen for din helbredelse?

Det kan lyde lidt besynderligt, men i mit daglige virke som Spinal Release Terapeut, ser jeg tydelige beviser på dette.

Din personlighed bliver udtrykt i din kropsholding og dit kropsprog - og er du én af dem, der er "MEGET TYDELIG" i dine påstande og meninger, vil din krop se ud derefter. 

 

Jeg vil denne aften gennemgå de 9 enneagramtyper, deres gode og dårlige sider, hvordan de opfatter sig selv og hvordan de andre typer opfatter dem.

Du vil også få et indblik i de sygdomme de forskellige typer udvikler gennem deres kropsprog og derfor også det kropslige værktøj til forandring!

Husk eventuelt papir og blyant!

 

Pris 150,- inkl. lidt drikkelse og snacks

Du modtager en mail med yderligere oplysninger!

 

 

 

 

Enneagrammet blev først kendt i den vestlige verden - takket være den armenske filosof og lærer Georg Ivanovich Gurdjieff (1872-1949), som i mange år rejste rundt i verden og besøgte klostre og mysterieskoler. I 1920 årene grundlagde han "Institut for Menneskers Harmoniske Udvikling" i Frankrig. Her hjalp han mennesker til personlig udvikling ved at give dem forskellige meditative og fysiske opgaver, som skulle gøre dem bevidste om deres egne handlings- og tankemønstre, sådan opstod Enneagrammet.

Oscar Ichazo udviklede, med sit kendskab til den kristne og jødiske filosofi, Enneagrammet til den personlighedsmodel vi kender i dag. Enneagrammet bliver i dag brugt i ledelsesmanagement, konflikt- og stresshåndtering og som værktøj til selvudvikling.