Om Candida

Har du en sød tand???

Candida er en stille og fredelig gærcelle som trives fint i symbiose med dine egne tarmflorabakterier i hele din fordøjelse..... MEN når du udsættes for eksempelvis stress, for mange søde sager og alkohol, vil svampen udvikle sig til en aggressiv svamp......

Symptomerne er mange, som hovedpiner, PCO, neglesvamp, tyndt hår, fedme, sukkersyge, cancer, hullet tarm mm.....

 

Om udrensning

Hvorfor udrensning!?

Et foredrag om kroppens trang til overlevelse og om, hvordan du optimerer dens muligheder!

Du er sikkert flere gange i dit liv, stødt på fænomenet ”udrensning” og har måske undret dig over, at nogle mennesker gjorde så meget ud af dét og hvorfor i det hele taget udrense?

Vores krop er en helt fantastisk opfindelse, som hver dag holder os i live, som bærer os rundt på kloden og som med hjernen hjælp, bevæger os rundt fra sted til sted. For at det kan lade sig gøre, skal der fyldes en mængde stoffer i den, som kan få alle synteser og synapser til at foregå smertefrit og gnidningsløst.

Men hvad sker der, når vi fylder de forkerte stoffer i os, hvad sker der når kroppen giver op???

Vi snakker om fordøjelsesproblemer som forstoppelse, mavesyre, mavesår, galdesten, irriteret tyktarm, mm. Men også om sukkersyge, infektioner og Candidasvamp.

 

Enneagrammet Styrker og Forsvar

Kom og hør om dine styrke og dit drive…… Er det egentlig dine styrker eller er de gået hen og blevet dine svagheder??

Lær din egen type at kende, men også typerne omkring dig. Hvorfor tiltrækkes du af netop bestemte typer og hvilke personlighed tiltrækkes andre af hos dig?

Et humoristisk foredrag, som kan hjælpe dig igennem livet med en større favn og åbenhed og overskud til andre typer og ikke mindst mere plads til at være den du er!

Foredraget har forskellige temaer som: Parforhold, Arbejdspladsen og Familien

Jeg laver også workshops om Enneagrammet som varer 12 timer over en weekend!

 

Om Stress

Foredraget handler om grunden til Stress, hvorfor for man det og hvorfor udvikler det sig i en kedelig retning – nemlig angst og depression.

Hvordan viser din krop dig at du er stresset og hvordan kan du afhjælpe og forebygge.

Foredraget omhandler også den psykologiske del, som Psykolog Lisbeth Hendil vil tale om!

 

Stand Up!

Et humoristisk foredrag til virksomheden, hvor man ønsker, at ansatte tager ansvar for egen holdning…… Ring og hør nærmere!