Kursus i

Stress Release Terapi

I stressede situationer arbejder vores krop nøjagtig som vores hjerne og sind ønsker det. Den bliver presset til at yde 100 procent hele tiden og til at sidde i låste og anspændte stillinger - mange timer om dagen. Som tak for hjælpen giver vi den et minimum af hvile og afslapning, da vi også bruger vores hjerne i det øjeblik, vi lægger os for at sove. Vi kan sjældent slippe tankerne og kroppen spændes igen.

 

Resultatet af dette scenarie, der gentages i flere dage, måneder – måske år – er en stresset, knudret, hård og låst krop, som ikke er i stand til at rense, fordøje og regenerere og som en skønne dag, ikke vil gøre dét din hjerne beder den om.

Ofte tilbydes vi samtaleterapi eller anden form for coaching, der kan sætte fokus på vores tankemønstre for på den måde ændre situationen, vi er havnet i. MEN KROPPEN VIL IKKE ALTID VÆRE MED I FORANDRINGEN. Den har fået et ”fast job” og vil stadig ikke lystre.

Med Stress Release Terapi, kan vi aflaste den ubehjælpsomme og stressede krop. Vi arbejder med alle de muskler, sener og hinder, der har været med i arbejdet for at bevare den låste krop. Vi sænker pulsen, og hastigheden/placeringen af vejrtrækningen. Vi kontakter de organer, som er med til at bevare stress og får dem til at hvile.

Du bliver undervist i hormonernes indvirkning på stress og i nervesystemernes funktion og effekt.

Du lærer teknikker, som er baseret på flere års erfaring inden for forskellige kropsterapiformer og mærker på egen krop, hvordan teknikkerne påvirker krop, sind og ånd.

Din underviser er mig - Rikke Anderberg.

Jeg har klinik hjemme i Sandved og kursuslokaler på Enø ved Karrebæksminde, hvor jeg dagligt bruger Stress Release teknikkerne til at lukke den ankomne krop op og ”klargøre” den til yderligere behandling.

Hvis du ønsker at videreuddanne dig, er Stress Release kurset også det første skridt og er adgangsgivende til rækken af nogle spændende Spinal Release kurser, som kan gøre dig til en effektiv, forstående, holistisk og indlevende behandler.

 

Læs meget mere om de følgende kurser på www.centerforkropsbevidsthed.dk, hvor du også kan tilmelde dig dette Stress Release kursus.

Datoer: 7. og 8. oktober 2023  fra 9-16 begge dage.

Prisen er kun kr. 3.000,- snacks, kaffe og te, undervisningsmateriale og en stor mundfuld viden!

 

Vi ses til en spændende weekend!

 

 

Jeg glæder mig til at se dig på: 

Bevægelsesværkstedet

Overgaden Neden Vandet 51C

1414 Kbh K