At slippe sine mønstre, forestillinger og overbevisninger KAN være en længere rejse - men din rejse starter HER og du er allerede, som du læser dette, i gang med at nærme dig målet.

På kurset Mind Release kommer du som du er og går som dig selv. 

Du behøver ikke at være - eller ville være terapeut for at deltage på kurset. Du kan sagtens bruge værktøjerne privat, blandt venner og på din arbejdsplads!

Som terapeut er det MEGET vigtigt at møde sine klienter hvor de er, men deres fortællinger om dem selv, giver os et billede af hvem de tror de er og hvor tingene er gået galt, stopper du dem midt i fortællingen, har de nu en chance for at lære sig selv at kende, som de mennesker de i virkeligheden er.

Det er OK at være stresset! Det er OK at være syg! Du som behandler behøver ikke din klients forsvar og fortælling, for at behandle dem for den tilstand de er i. Den er lovlig, godkendt og helt reel. Selvfølgelig er det vigtigt at lytte og lægge en skulder til, men mange klienter har svært ved at bryde deres egen historie(som jo opbygger deres kropsholdning - og din egen, for den sags skyld.)Dette tre dages kursus, vil ryste dit fundament og give dig en personlig indsigt og forståelse, som du kan bruge til dig selv, men også til at være den bedste udgave at det menneske du er!

Release your Mind - Release your body!

Pris: 3.700,- inkl. frokost