Du kan tage hele Spinal Release uddannelsen i Center For kropsbevidsthed. Der er ingen krav til dig som kursist, andet end en lyst til at udvide din horisont. At lære nye veje til helbredelse og lysten til at gøre en forskel, som både er behagelig og beroligende for dine patienter/klienter.

Du skal have bestået kurset Stress Release for at kunne fortsætte på Spinal Release kurserne og der skal gå ca. 5 måneder mellem hvert Spinal Release kursus og også mellem Organ Release kurserne. Det er meget væsentligt, at du har haft ”klienter” mellem hænderne i tiden mellem kurserne, da dine erfaringer med dem, udvikler dig selv og ikke mindst selve uddannelsen og de kursister der er tilmeldt samme hold som dig!

Gennemfører du kurset med de krav der stilles til indlæring, indlevelse og interesse, modtager du et kursusbevis. Med det kan du, hvis du har lyst til at bruge dit kursus professionelt, optræde på denne hjemmeside med de oplysninger om dig selv, der er brug for, for at du kan starte selvstændigt! Du vil fremover modtage invitationer til UU-dage(udvikling og udveksling), hvor du kan øve teknikkerne på andre kursister og eventuelt tage en klient med dig.

Du kan også videreuddanne dig med kurset ZOMA, som omhandler Zoner, Organer, Meridianer og Akupunktur.

Vi kommer ind på 5-elementsteorien, tænders sundhed og placering og farvers indvirkning på kroppen, udstrækning af muskler og sener og yogaøvelser......

Klik på Kurser i toppen af siden og se hvornår det næste hold starter!