Min baggrund

Jeg er i 2006 uddannet Kranio Sakral Terapeut på KST-akademiet hos Trine Rosenberg og har senere videreuddannet mig indenfor organmassage, øreakupunktur, meditation, selvudvikling, coaching, kinesisk naturmedicin, healing og har taget kurser i forskellige wellnessformer. Det har inspireret mig til at udvikle Spinal Release Terapi.

Jeg ejer kursus og foredragsvirksomheden Center For Kropsbevidsthed ApS, hvor jeg underviser i uddannelsen Spinal Release, der består af 8 intensive kurser. Jeg bliver ofte kaldt Spinal Releasen's "mor" af de mange kursister, der er færdige eller under uddannelse.Spinal Release Terapi er ikke kun en behandlingsform men også en filosofi. Den bygger på en indfølende viden om klientens tryghed og grænse for smerter. En terapiform der tager hensyn til den enkelte uanset problematik.

Jeg har taget en Enneagramcoach-uddannelse i 2007 og bruger det sammen med andre værktøjer, for at få hul på de svære personlige emner der kan holde fast på Stress og spænding.

Mine tidligere uddannelser som bogholder og gymnastikinstruktør ligger til grund for de senere uddannelser og virksomhedstilblivelser inden for den alternative verden. Her har jeg bevæget mig og undervist i mere end 10 år og har erfaring indenfor et utal af diagnoser.

Som foredragsholder kommer jeg af med al min viden om kroppens anatomi og opbygning og om hvordan vores kroppe udnytter de ressourcer vi tilbyder dem i dagligdagen.

Senest har jeg taget et japansk ansigtsakupunktur kursus og en diplomuddannelse i Orthomolykulær medicin og i Kost, ernæring og kosttilskud hos henholdsvis Claus Hancke og Frede Damgaard. I 2018 blev der også plads til et kursus om Meta-sundhed hos Martin Hejlesen

Mit kompetenceområde ligger i at give klienten en forståelse for den givne diagnose og i samarbejde med ham/hende, at finde vejen ud af diagnosen uanset hvor uoverskueligt det kan føles.

I 2017 fik Spinal Release Terapi sin største tilkendegivelse og det har givet mig muligheden for at samarbejde med CODAN forsikrings rehabiliteringsteam.

Jeg er uddannet gymnastikinstruktør og da jeg som 18 årig, under en træning, landede uheldigt, måtte jeg igennem et genoptræningsforløb i det etablerede system, som var langtrukkent og uden større resultat. Da jeg samtidig blev uddannet bogholder og brugte mange timer foran en computerskærm, kom de gamle skavanker til udtale igen og jeg måtte indse at ulykken var langt mere alvorlig end først antaget. Heldigvis blev jeg anbefalet at starte på et meditationshold, hvor der for alvor blev taget hul på en helt anden verden - netop den alternative. Kranio Sakral Terapi, fik rettet mig op igen. Meditation hjalp mig af med uro og stress og selvudviklingen udvidede min horisont og jeg fik ”plads” til flere personligheder i mit liv.