Retreats

Èn gang om året afholdes et retreat. Typisk varer opholdet 4 dage og indholdet varierer fra gang til gang, men har det tilfælles at det omhandler dig, dine egenskaber, din personlighed, din selvopfattelse og din lyst og evne til at være i din krop under de omstændigheder du lever under. Vi overnatter alle i et luksussommerhus med tilhørende aktivitetsrum, hvilket betyder, at du kan nyde et boblebad eller en tur i sauna, når programmet tillader det!

Næste Retreat er følgende:

Har du nogensinde hørt,

 

at man kan nyde en udrensning????? :)

 

 

Dette års Retreat, henvender sig til dig, som lider af "aldrig at være 100% rask". Til dig som ønsker, at få cleanet dit personlige rensningsanlæg, fri for skidt og møg og alt hvad der har hobet sig op, gennem jul og nytår og alle de festlige weekender du har været igennem!

 

Til forskel fra udrensningskure med bivirkninger og træthed og dårligt humør, vil dette Retreat være fyldt med:

 

god stemning,

 

hygge og

 

masser af inspiration til en renere hverdag!!!!!

 

 

 

Når Retreatet er slut, vil du i din kuffert have råd til en ny fremtid, kostvejledninger, naturlige input til tilskud og en masse ny energi!

 

 

 

Retreatet vil udover skematiseret sund kost, indeholde meditation, yogaøvelser, undervisning i åndedræt og muskelafspænding, oplyning om syre-basekost og en guidet tour gennem fordøjelsen :)

 

 

 

Denne indbydelse er en lille teaser.... :) og derfor er denne pris vejledene og kan efter din tilmelding eller interesse kun blive billigere.... alt efter hvor mange der vil med.

 

Opholdet varer en uge, sikkert fra lørdag til lørdag og destinationen er i de sydlige himmelstrøg...... i slutningen af august!

 

 

 

det vil sige at du har hele 7 måneder til at spare op til et luksusophold med fantastiske resultater til bare kr. 5500 alt inclusiv

 

 

 

Svar venligst inden d. 10. feb. om din interesse og du vil få uddybende materiale tilsendt!

 

 

 

Jeg glæder mig til at spendere en uge med dig i sol, varme og godt selskab!

 

 

 

Venligst

Rikke Anderberg

images_stress.jpg 

 

images_mind.jpg