Navn Email
Anne Lisbeth Uhre anne@denblidebehandling.dk
Adresse Telefon
2670 Greve 27630779
Hjemmeside Facebook
http://www.denblidebehand… https://www.facebook.com/…

Om Anne Lisbeth Uhre

Jeg er født i 1973 og er uddannet musikpædagog, hvilket jeg også stadig underviser som ved siden af mine behandlinger. Jeg har dog gennem mange år interesseret mig for alternative behandlingsformer og i slutningen af 2013 stiftede jeg bekendtskab med Spinal Release, hvor jeg fik en behandling og siden har jeg været helt solgt til netop denne form for kropsbehandling. Det er den meget blide og afslappende behandling, der løsner og afspænder/afstresser kroppen, der, synes jeg, er helt fantastisk. Det behøver åbenbart ikke at gøre ondt, før det gør godt.

Jeg besluttede kort efter at tage kurset i Stress Release, hvilket jeg gjorde i januar 2014 og efterfølgende gik jeg i gang med uddannelsen som Spinal Release terapeut,  som jeg i foråret 2016 afsluttede med kurserne i Organ Release.

Det vigtigste i mine Release behandlinger er at nærme sig kroppen meget blidt, så den er åben og modtagelig for behandlingen; det skal ikke gøre ondt. Ved behandlingerne optimeres kroppens muligheder for at helbrede sig selv, og jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i den enkelte klient og sammensætter mine behandlinger efter behov. Jeg er rigtig glad for, at jeg kan være med til at hjælpe folk gennem denne fantastiske behandlingsform - det gælder både ved fysiske skavanker, men også når det drejer sig om fx stress.

Jeg behandler på Rugbjerg 24 i Greve. 

Certificeret d. 29.04.2016

Find din behandler