Navn Email
Karen Foller Bisgaard karen@detblidetryk.dk
Adresse Telefon
3450 Allerød 30227528
Hjemmeside Facebook
http://www.detblidetryk.d… https://www.facebook.com/…

Om Karen Foller Bisgaard

Jeg er uddannet Stress Release terapeut (2011), Face Release terapeut (2012) og Spinal Release terapeut (2013) på Center for Kropsbevidsthed, Access Bars behandler (Basic Mind 2012) og har derudover tidligere taget en række kurser i healingsmasage hos kursuscenteret Kilden.

Jeg stiftede bekendtskab med Stress Release i 2010 efter at have været sygemeldt med stress i en længere periode. Jeg kunne ikke slappe af i kroppen, havde angstanfald og svært ved at sove. Med Stress Release fik jeg endelig ro på kroppen og kunne begynde at arbejde med at komme ovenpå igen - også mentalt. Efterfølgende har jeg med Spinal Release fået løsnet yderligere op for anspændte muskler efter en bækkenløsning og rettet op på et skævt haleben efter et grimt fald som teenager. Det har bl.a. føjet nye muligheder til min yoga- og løbetræning.

Fællesnævneren for de behandlinger, jeg tilbyder, er den blide og indfølende tilgang til kroppen og sindet. Når fysiske og psykiske blokeringer og spændinger blidt sættes fri, skabes de bedste betingelser for, at krop og sind kan helbrede sig selv.

 

Certificeret d. 2. maj 2016

Kvalitetscertificeret d. 20. april. 2018

 

Find din behandler