Navn Email
Jeanette Beierholm Dam beierdam@gmail.com
Adresse Telefon
4690 Haslev 60919409
Hjemmeside Facebook
http://afslapning.dk/ https://www.facebook.com/…

Om Jeanette Beierholm Dam

Jeg er uddannet Stress og  Spinal Release Terapeut.  Med blide teknikker arbejder jeg nysgerrigt og undersøgende, hvorved jeg finder frem til spændinger og ubalancer i kroppen. Med den blide tilgang oplever jeg at møde en krop, der åbner sig både fysisk og psykisk. Behandlingen virker afslappende og afstressende på hele kroppen. Når kroppen kan mærke, at behandlingen er dejlig, blid og behagelig, slapper den fuldstændig af og giver slip på spændinger i krop og sjæl.

I mine behandlinger kan indgå både Stress Release, Spinal Release og Organ Release. Jeg har den enkelte klient i fokus og oftest har klienten brug for en behandling hvor teknikkerne blandes. Jeg slutter næsten altid en Spinal Release behandling af med Stress Release teknikker, da det fuldender behandlingen.

Jeg har Klinik for afslapning og velvære, som rent fysisk er i kælderen af mit hus og i lejet lokale 2 dage om ugen i Haslev bymidte. Det er i Matas, Jernbanegade 26 og Sundhedshuset. Jeg har givet behandlinger siden november 2011.

 

Kvalitetscertificeret d. 14.05.2018

Find din behandler