Navn Email
Mette Ehlers Reuss mettereuss@web.de
Adresse Telefon
4000 Roskilde 60662082
Hjemmeside Facebook
- https://www.facebook.com/…

Om Mette Ehlers Reuss

Jeg hedder Mette Ehlers Reuss og er fra 1967.

Jeg er uddannet Stress og Spinal Release Terapeut hos Rikke Anderberg, og behandler klienter i min praksis i Roskilde.

 

Behandling med Release terapi er altid blid, og gør ikke ondt. Formålet er at aflaste kroppen og styrke din krops evne til at genoprette sig selv.

Jeg tager altid udgangspunkt i dig og din historik - hvad enten det drejer sig om smerter eller stress, og sammensætter behandlingen så den passer til dine behov.

Release terapi er afslappende og afstressende for hele kroppen, og en del klienter kommer for velvære, også efter deres konkrete problematikker er løst.

 

Jeg har selv prøvet mange behandlingsformer - traditionelle og alternative - da jeg har døjet meget med ryg og nakke. Nogen hjalp en begrænset periode, men altid kun lindrende .

Da jeg fik behandlinger hos Rikke Anderberg med Spinal Release, var der markant bedring efter få gange, og jeg er smertefri i lange perioder, hvilket jeg ikke har været siden jeg var 18 år.

 

Jeg startede på uddannelsen med Stress Release i 2015, efter en periode med egen stress sygemelding året inden. Jeg har fulgt op med uddannelsen i Spinal Release og Organ Release og er nu færdig uddannet Release Terapeut hos Rikke Anderberg. Jeg har behandlet klienter siden første kursus i 2015

Jeg er uddannet pædagog, og arbejder stadig deltid i skoleregi med trivsel og børn med særlige behov.

Sideløbende har jeg taget en uddannelse i Tyskland som Finmotorik Terapeut.

Release Terapi er en behandling der virker - jeg glæder mig til at behandle dig.

Min praksis er i mit hjem i Roskilde. Horsehøj 71.

 

Certificeret d. 24.08.2017

Find din behandler